Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Niloya ve arkadaşları İzmir’e geliyor

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik ile beraber ‘Renkli Balıklar Müzikali’ kapsamında şehir şehir gezmeye devam ediyor. Tüm çocuklar tarafından sevilen sevimli kahramanların yer aldığı müzikalin şimdiki durağı ise İzmir.Çizgi karakterlerin hafızalara kazınan şarkıları eşliğinde sahneye aktarılan müzikal, eğlenceyi doyasıya yaşatıyor. Anne ve babalara çocuklarıyla birlikte unutulmaz anlar yaşatacak müzikal kapsamında kahramanlar, 16 Eylül Cumartesi günü İzmir’de olacak.


Minik dostlarına muhteşem bir zaman dilimi sunuyor

Eğitici öğretici içerikleri, şarkıları ve öğrenme merakı ile çocukların olduğu kadar ailelerin de tercihi olan Niloya, ‘Renkli Balıklar Müzikali’ ile minik dostlarına muhteşem bir zaman dilimi sunuyor. Arkadaşları Mete ve Tospik’le Türkiye’nin birçok iline konuk olan; doğru beslenme, kişisel bakım, çevre ve hayvan sevgisi konularında çocuklara eğitici ve öğretici mesajlar veren Niloya ve arkadaşları, 16 Eylül Cumartesi günü saat 13.00 ve 15.00’da İstinye Art % 100 Performans Arena’da sahnelenecek müzikal ile sevenleriyle bir araya gelecek.


Niloya, Mete ve Tospik ile eğlenceli anlar

Müzikalde çocukların psikolojik gelişimini olumlu yönde etkilemek ve katkıda bulunmak amacı ile senaryosu psikologlar ve pedagogların görüşleri ile hazırlanan Niloya, müzikaliyle hayranlarına bambaşka bir deneyim yaşatacak. Niloya, Mete ve Tospik ile beraber ormanın en şirin gölündeki renkli balıkların eğlenceli gösterilerini izlerken gölde küçük bir balığın kaybolduğunu öğrenirler. Kahramanlar, balıkların bulunması için vakit kaybetmeden yardım etmeye karar verirler. Bunun için ise tek yapmaları gereken küçük balığın izini sürmektir. Peki sizce kahramanlarımız, bu kayıp renkli balığı bulabilecek mi?

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM