Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Başkan Gümrükçü duyurdu: Çiğli hakkı olan sınırlarına kavuşacak

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü dün akşam sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla yarın saat 11.00’de çok önemi bir kararı açıklayacağını belirtti. Başkan Gümrükçü, saat 11.00’da yaptığı paylaşımda Karşıyaka Belediyesi ile aralarında süren davanın sonuçlandığını belirterek, “Karşıyaka Belediyesi ile Çiğli Belediyesi arasında devam eden davada, lehimize olan karara Karşıyaka Belediyesi’nin Danıştay’a açmış olduğu karar düzeltme istemi mahkeme tarafından reddedilmiştir. Bu karar ile birlikte Çiğlimiz hakkı olan sınırına kavuşacaktır”dedi.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, sosyal medya hesabı üzerinden dava kararını paylaştı. Başkan Gümrükçü’nün yaptığı paylaşımda,

“Karşıyaka Belediyesi ile Çiğli Belediyesi arasında devam eden davada, lehimize olan karara Karşıyaka Belediyesi’nin Danıştay’a açmış olduğu karar düzeltme istemi mahkeme tarafından reddedilmiştir. Bu karar ile birlikte Çiğlimiz hakkı olan sınırına kavuşacaktır. Çiğli Belediyesi olarak halkımıza bu kararı duyurur, yetkilileri, tüm siyasi parti temsilcilerini ve Sivil Toplum Örgütlerini Çiğli’nin hakkını temsil eden bu kararın arkasında durmaya davet ediyoruz” ifadesinde bulundu.



İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM