Cumartesi, Temmuz 27, 2024

IdeaSoft ve WorqCompany’den finansman odaklı iş birliği

E-ticaret altyapı sağlayıcısı IdeaSoft, gelir paylaşımlı e-ticaret finansmanı sağlayarak WorqCompany ile Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen bir finansman modeli olarak iş birliği yaptı. e-ticaret işletmelerinin hızla büyümesini sağlayacak. E-ticaret firmaları, işletmelere ürün tedariği için gereken nakdi sağlayan ve onlar için satın almayı gerçekleştiren WorqCompany ile gelir paylaşımı yapıyor.


“Müşterilerimiz öz sermayelerini harcamadan ürünleri tedarik edebilecekler”

Gerçekleştirilen iş birliği ve sektöre faydasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan IdeaSoft iş Ortaklıkları Direktörü Eray Cemal Şentürk, e-ticaret yapan işletmeler için en önemli maliyetin satılan ürünlerin yerine yenisi koyulduğunda ortaya çıktığını belirtti. Firmaların öz sermayelerini kullanarak ya da kredi finansmanı ile bunu sürdüreceklerini söyleyen Şentürk,“Türkiye’deki enflasyonist ortamı ve yeni regülasyoları da göz önüne aldığımızda finansmana ulaşmak oldukça zorlaşmış durumda. WorqCompany-IdeaSoft iş birliği sayesinde IdeaSoft’la e-ticaret yapan işletmelere yenilikçi bir yol sunarak daralan piyasada finansmana ulaşmaları için yepyeni bir deneyim sunmuş oluyoruz. Böylece müşterilerimiz ürün tedariği için öz sermayelerini harcamadan veya yüksek maliyetli kredilerle karşılaşmadan ürünlerini tedarik edebilecekler” diye konuştu.

“Öz sermayeler farklı ihtiyaçlar için kullanılabilecek”

WorqCompany olarak, gelir paylaşımlı E-Ticaret Finansmanı ile e-ticaret işletmelerinin stok ihtiyacına çözüm sunduklarını belirten WorqCompany İş Geliştirme Müdürü Tuğçe Yapıcı ise “IdeaSoft ile e-ticaret yapan işletmelerin de stok ihtiyacının farkındayız. Bu doğrultuda gerçekleştirmiş olduğumuz WorqCompany-IdeaSoft iş birliğinin çok verimli olacağına inanıyorum. Bu iş birliği sayesinde WorqCompany’nin gelir paylaşımlı E-Ticaret Finansmanı modeli ile IdeaSoft müşterileri ürün stoklarını hızlı bir şekilde yenileyebilecek ve bu sayede öz sermayelerini farklı ihtiyaçları için kullanabileceklerdir” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM