Pazar, Eylül 8, 2024

Egeli paydaşlar insan yönetimi için buluştu

egeli paydaşlar

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Ege Şubesi, ‘Bize Bir Nefes Lazım’ ana teması ile 18’inci Ege İnsan Yönetimi Zirvesi’ni gerçekleştirdi. Yöneticiler, akademisyenler, sivil toplum temsilcileri, insan kaynakları profesyonelleri ile öğrencilerin buluştuğu zirvede iki gün boyunca, ulusal ve uluslararası başarılı olan, farklı alanda çalışmalar gerçekleştiren ve alanında uzman konuşmacılar paylaşımlarda bulundu.


“Cebimizde aksiyonla çıktık”

Bu yılın başında PERYÖN EGE gönüllüleri ve paydaşları ile yapılan çalıştayda ortak akıl ile temanın belirlendiğini belirten PERYÖN Ege Şubesi Başkanı Ece Süeren Ok, “Pandemi, ekonomik kriz, yetenek göçü, İzmir depremi, EYT derken bize bir nefes lazım demişti çalıştaya katılan tüm çalışanlar. Hemen bu tema kapsamında çalışmaya başladık. Ardından ülkemize büyük bir acı yaşatan Kahramanmaraş merkezli deprem, travmalar, kayıplar, seçim, enflasyon, asgari ücret, maliyetlerin artması ve savaş bu temanın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gösterdi” dedi.

Uzun bir hazırlık döneminin ardından yoğun bir katılım ile zirvenin gerçekleştirildiğini kaydeden Ok, “Farklı meslek gruplarından temsilciler ile bir araya gelmekten mutluluk duyduk. İlham verici konuşmalarla cebimizde aksiyonla çıktık. 2 gün bizimle aralıksız birlikte olan tüm katılımcılara, sponsorlarımıza, gönüllü konuşmacılara ve zirve yürütme kurulumuza sonsuz teşekkürler. ‘Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır’ ilkesi ile bugün ve gelecekte daha iyi bir çalışma yaşamı vizyonu ile çıktığımız bu gönüllü yolda PERYÖN EGE olarak çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM