Pazar, Eylül 8, 2024

NG Kütahya Seramik,  TFF Hakem Akademisi’ne sponsor oldu 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), NG Kütahya Seramik ile yaptığı 2026-2027 sezonun sonuna kadar sürecek anlaşma ile tarihinde ilk kez Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ziraat Türkiye Kupası, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi hakem formalarına sponsorluk aldı. NG Kütahya Seramik, hakem formalarının sırt ve tek kol logo sponsoru olmasının yanı sıra TFF Hakem Akademisi’nin de sponsoru olarak hakemlerin eğitimine destek sunacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, imza törenindeki konuşmasında “NG Kütahya Seramik ülkemizin en köklü şirketlerinden biri. Seramik sektörünün de önde gelen firmaları arasında. Bugün kendileriyle uzun soluklu bir yol arkadaşlığını başlatıyoruz. Sizlerin huzurunda imzalayacağımız 4 yıllık anlaşma ile hem hakem formalarımızın sırt ve tek kol logo sponsoru hem de TFF Hakem Akademisi’nin sponsoru olacak. Hakemlerin formalarında yer alan ilk sponsor olarak bir ilke imza atacak. Aynı zamanda Hakem Akademisi’ne de sponsor olarak Türk hakemliğinin gelişimine çok önemli bir destek sağlayacak” dedi.  

“Türk hakemliğinin yeni efsaneler yetiştirmesi gerekiyor”

Göreve geldikleri günden beri Türk futbolunu topyekûn ileriye taşımak için birçok projeye imza attıklarını belirten Büyükekşi,  “Hakemlerimizin gelişimi, hem ligimizde hem de uluslararası arenada başarılı olmaları bizim için çok önemli. Türk hakemliğinin yeni efsaneler yetiştirmesi gerekiyor. Bu anlamda TFF Hakem Akademisi, ülkemizi ve Türk futbolunu uluslararası arenada yarı finallerde, finallerde temsil edecek hakemlerin yetişmesinde önemli bir rol oynayacak. Bu doğrultuda NG Kütahya Seramik ile yaptığımız bu tarihi sponsorluk anlaşmamızın Türk hakemliği ve Türk futbolu için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM