Perşembe, Eylül 19, 2024

“Atatürk’ün vizyonu gelişim için fırsatlar açtı”

yaşar holding

Yaşar Topluluğu, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını ‘Cumhuriyet Özümüzdeki Değer’ etkinliğiyle kutladı. Türkiye’nin birlik ve beraberlik içinde bugünlere kavuştuğunu söyleyen Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ülkemizin kuruluşunda vizyonuyla kadınlar, çocuklar, aileler, eğitim, sanayi, tarım, kültür-sanat ve daha birçok başlıkta gelişme için fırsatlar açtı. Bugün ve gelecekte de gururlanmak için daha çok çalışmalı, fikir üretmeli, daha güçlü olmalıyız. Babamız Selçuk Yaşar’ın ‘Bilim Birlik Başarı’ ilkesi yol göstericimiz olmaya devam edecek. ‘Türkiye’de başarı, Yaşar’da başarı’ için hep birlikte çok çalışacağız” dedi.

Cumhuriyet ile ülkede yaşayan herkesin birlik ve beraberlik içinde sosyal ve ekonomik kalkınma için çalıştığını belirten Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı da “Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılını kutlarken Pınar’ımızın da 50’nci yılını kutluyoruz. 50 yılda on binlerce çalışanımız, tedarikçilerimiz, bayilerimiz ve aileleri ile birlikte çok büyük bir aile olduk. Ülkemiz için üretirken toplumsal değer yaratmaya devam ediyoruz. Atamızın -Endüstrileşmek en büyük milli davalarımız arasında yer almaktadır- sözünden aldığımız ilhamla Türkiye Cumhuriyeti’nin yarınları için hep birlikte çalışmaya, toplumumuz için üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yurt içi ve yurt dışında imza atılan başarıların Cumhuriyet’in kazanımları sayesinde olduğunu vurgulayan Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş ise “Cumhuriyet, ahenktir. Ülkemizin sosyal, kültürel tüm renkleriyle bir arada olmasını sağlayan, bizi tek bir idealde birleştiren güçlü bir bağdır. Bu duygularla, Cumhuriyet’imizin 100. yılını kutluyor, daha nice yüz yıllara tüm değerleriyle daha güçlü bir şekilde taşınmasını diliyorum. Bu güzel ve özel günde kıdemi onurlandırılan çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyor Cumhuriyet’imizi coşkuyla kutlayacağımız nice gururlu yıllar temenni ediyorum” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM