Kemal Kükrer’in geleneksel fermantasyon yöntemiyle ürettiği, meyve ve baharatlarla tatlandırarak içimini kolay hale getirdiği ‘Yudumluk Sirkeler’ ile sağlık yolculuğu başladı. Ajinomoto’nun insanlar için daha fazla beslenme ve sağlık çözümü yaratma hedefi doğrultusunda, Kemal Kükrer’in kalite ve tecrübesi ile harmanlayarak ortaya çıkardığı Yudumluk Sirkeler, birbirinden özel içerikleri ile içimi kolay formda tasarlandı.
İçeriği ve tadı ile fark yaratan Yudumluk Sirkeleri beslenme rutininin içine alarak sağlıklı yaşam yolculuğu projesine imza atan Kemal Kükrer, Ece Vahapoğlu mentörlüğünde 3 ay sürecek ‘Her Gün Bir Yudum Sağlık’ kampı kurdu. Kampa katılmak için başvuran kişiler arasından seçilen 4 kişi 3 ay boyunca beslenme ve egzersiz programlarıyla sağlık dönüşümü yaşamaya başladı. Aralık ayı itibariyle sağlıklı beslenme ve egzersiz programına başlayan Yudumluk Takımı, kampta her gün 3 yemek kaşığı Yudumluk Sirke tüketerek ve beraberinde spor yaparak sağlıklarındaki dönüşümü sosyal medya üzerinden paylaşacak.
Kategoride yer alan Sandaloz Sakızlı Elma Sirkesi, Dört Hırsız Sirkesi ve Ballı Elma Sirkesi Kemal Kükrer’in 25 gün süren geleneksel fermentasyon yöntemiyle üretilen ve meyve ve baharatlarla zenginleştirilerek içimi kolay hale getirilen en sevilen sirke formları.
Tüketicilerin çok sevdiği bu yudumluk formdaki içimi kolay sirkeler 3 ay boyunca Yudumluk Takımının bağışıklığını güçlendirirken sağlıklı şekilde formda kalmalarına yardımcı olacak. Sirkenin farklı tariflerde kullanım yöntemlerini de öğrenecek olan Yudumluk Takımı 3 ay sonunda tüm bu deneyimleri sosyal medya hesaplarından takipçilerine aktaracaklar. Her Gün Bir Yudum Sağlık projesi hem mental hem de fiziksel sağlığı bir bütün olarak sürdürülebilir kılmayı hedefliyor.