Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Sporda Gönüllü Olmak…

Gönüllülerin Uluslararası Gönüllüler Gününü kutlamış, özellikle çalışmalarıyla, destekleriyle, varlıklarıyla, özveriyle ve herşeye rağmen ellerini, yüreklerini taşın altına koyarak SPORUMUZUN her geçen gün, her bakımdan ve bütün paydaşlarıyla birlikte, biraz daha gelişmesine katkı sağlamaya çalışan, GÖNÜLLÜLÜKLE görev almak için çırpınan, az da olsa bazı büyük FEDERASYON ve spor klüpleri birliklerinin başkanları, yönetim kurulu üyeleri, genel sekreter ve çalışanları yanında tüm kayıtlı asil üyelerini de teşekkürlerle ayakta alkışlıyorum demişim! Ama maalesef özümüzü unutup, konunun ekonomik ve taraftarlık sarmalının büyüklüğünü düşünmeden teşekkürde erken davranarak çok yanılmışım. 

 Hiç hak etmeyerek işgal ettikleri koltukları boşaltmalarını diliyorum. Aksi taktirde bu diğer sporlara da bulaşabilir ve Allah muhafaza, Ankara da, tıklım tıklım bir stadyumda hayretler içinde yaşananları izledikten sonra bazı farklı Spor branşlarımızın da ipsiz bucaksız yollara sürüklenebilecekleri geldi gözlerimin önüne: İrkildim!


Bıktıran Kimliksiz Mesajlar! 

İletişim şirketleri, pazarlamacılar, hizmetlerini sunup tanıtıp, pazarlayabilmek için bir çok yöntem ve kanal kullanıyorlar sanal medyada: hem de gün içinde bir kaç defa! Durmadan tekrarlanan ve doğrudan sabit hat veya cep telefonları, 850’li, 444’lü çağrı merkezleri, SMS’ler, müşteri hizmetlerinin yazılı, sözlü, görüntülü canlı iletişim, sanal dünya da reklam vari ve cazibe yaratabilecek sunumları ve , kampanyalar ile! Rahatsız ettiklerinin farkında değil her halde! Bıktık…

Necdet Kestelli

Diğer Yazarlar