Cuma, Eylül 20, 2024

İnternet bankacılığında Vakıfbank’tan yeni atılım 

Türkiye’nin köklü bankalarından Vakıfbank, Bankalararası Kart Merkezi ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası iş birliğiyle yürütülen ‘Ödeme İste’ projesine dahil oldu. Proje kapsamında, müşterilere VakıfBank Mobil ve internet bankacılığı aracılığıyla ödeme isteme ve paylaşma işlemlerinden faydalanmalarına imkân sağlanacak. 


“Dijital kolaylığı ‘Ödeme İste’ ile büyüyor”

Ödeme İste projesine dair açıklamalarda bulunan VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Ferkan Merdan, “Bankamız, Ödeme İste ile dijital kolaylığını bir adım daha ileriye götürüyor. Çoklu ödeme isteme işlemlerini gerçekleştiren kullanıcılar, aynı zamanda fatura ve kart harcamaları gibi ödemeleri de farklı kişilerle paylaşabiliyor” dedi. 

Ödeme işlemlerini kolaylaştıran projenin öneminden bahseden Merdan, “Finans sektöründe dijitalliğin öncülerinden olan VakıfBank, paydaş olduğu proje ile ödemelerin dijital kolaylığında gerçekleşmesine olanak sağlıyor. Dijitallik, bugünün kolaylığını sağlamaktan ziyade yarının temellerini oluşturmak için önemli. Bu yaklaşım ile dijital kolaylaştırır görüşümüzü odağımıza alarak Ödeme İste’yi müşterilerimizin kullanımına sunuyoruz” diye konuştu. 

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM