Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Bulut sistemleri, yeni nesil yiyecek-içecek işletmelerinin önünü açıyor

Dijital çözümler, yiyecek-içecek sektöründeki pek çok paydaş için önemli avantajlar sunuyor. Kalite kontrolü, operasyonel tutarlılık, güvenlik ve yasal düzenlemelerle uyumluluk gibi son derece hassas konularda işletmelerin yükünü gözle görülür ölçüde hafifleten dijitalleşmenin süreçlerdeki payı gün geçtikçe artıyor. Öte yandan iş dünyasının en önemli bileşeni olan veri de hızla değişen sektörde başarılı olmanın anahtarını barındırıyor. 5 binden fazla işletmeye teknoloji merkezli yönetim ve operasyon çözümleri sunarak yiyecek-içecek ve konaklama sektörlerine değer katan Protel, bulut sistemlerinin yiyecek-içecek sektörüne sağladığı faydalara dikkat çekiyor.


“Simphony Cloud, yeni nesil restoran yönetim sistemi olarak öne çıkıyor”

Bulut sistemleri kapsamında sektöre sundukları imkanlarla ilgili açıklama yapan Protel Satış Direktörü Fatih Tenel, “Bulut sistemleri her sektör gibi yiyecek-içecek sektörü için de gün geçtikçe daha kritik hale geliyor. 34 yıldan uzun süredir çözüm sunduğumuz sektörlerdeki trendleri yakından inceleme imkanına sahibiz. İhtiyaçlara en iyi şekilde yanıt veren bulut tabanlı POS sistemi Simphony Cloud, bir veya birden çok restoranın tek merkezden yönetilmesine izin veren çok yönlü ve esnek, yeni nesil bir restoran yönetim sistemi olarak öne çıkıyor. Windows ve Android işletim sistemleri üzerinde çalışabilen bu yazılım, belirli hız gereksinimlerini karşılayabilen tabletlerde de marka ve model ayrımı olmadan kullanılabiliyor. Tek bir mekânda birden fazla servis tarzına (fast food, kafe, paket) olanak tanıyan Simphony Cloud ile zincirdeki tüm şubeler aynı veritabanından aynı müşteri bilgilerine ulaşabiliyor” diye konuştu.


“Gastronomi dünyası bulut tabanlı çözümlerle ilerliyor”

Tenel, “Müşterilerinin tüm menü kalemlerini inceleyebileceği, istediği ürünleri sepetine ekleyebileceği ve sipariş oluşturup kredi kartıyla ödeme yapabileceği kiosk entegrasyonu müşterilere yeni bir sipariş deneyimi sunuyor. Yiyecek-içecek sektörüne yeni nesil işletmelerin kapısını aralayan, işletmelere daha fazla esneklik, güvenlik ve verimlilik sunan Simphony gibi gelişmiş ve yeni nesil çözümler sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Gastronomi dünyası, dijitalleşme yolculuğunda bulut tabanlı çözümlerle ilerliyor. Simphony gibi yenilikçi çözümler bu değişime öncülük ediyor ve daha iyi hizmet sunulmasını sağlayarak başarıyı getiriyor” dedi.

KAYNAKProtel
İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM