Perşembe, Eylül 19, 2024

Mutlu: Ticareti canlandırmak için güçlü iş birliği kuracağız

Mutlu, “Kentimizi kalkındırmak ve ticareti canlandırmak için özel sektörle, ticaret ve sanayi odalarıyla güçlü bir iş birliği kuracağız” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Nilüfer Çınarlı Mutlu, iş dünyası ile bir araya geldi. İlk olarak İzmir Ticaret Odası’nı (İZTO) ziyaret eden Mutlu, Oda Başkanı Mahmut Özgener ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlandı. Ziyarette önümüzdeki dönemde hayata geçirilebilecek iş birliği çalışmaları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Mutlu, “Kentimizi kalkındırmak ve ticareti canlandırmak için özel sektörle, ticaret ve sanayi odalarıyla güçlü bir iş birliği kuracağız” vurgusu yaptı.

“Konak’ı daha da ileriye taşıyacağız”

Bir sonraki durağı Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) olan Mutlu, Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer ve üyeler tarafından ilgiyle karşılandı. EGİAD’ın çalışma ve faaliyetlerini dinleyen Mutlu, “Konak’ın ekonomisini canlandırmak, yeni iş imkanları yaratmak ve kentimizi yatırımcılar için daha cazip hale getirmek için birlikte çok çalışacağız. Gençlerimizin fikirleri bizim için çok kıymetli. Sizlerin dinamizmi ve girişimci ruhuyla Konak’ı daha da ileriye taşıyacağımıza yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM