Cuma, Eylül 20, 2024

E-ticarette sınırları kaldıran Shippn’e 547 bin $ yatırım

200’den fazla ülkeden müşterilerine 35 ülkeden alışveriş yapma imkanı sağlayan Shippn, köprü yatırım turunu tamamladı. Seyfettin Ersen Erol, Levent İlhaner, Enes Güren ve Duhan İçöz tarafından yönetilen Shippn, KT Portföy liderliğinde gerçekleşen seri A öncesi köprü yatırım turunda 547 bin dolar yatırım aldı. Şirketin aldığı yatırımı değerlendiren Shippn CEO’su Duhan İçöz, “Seri A yatırım turuna kadar planımız; hali hazırda teknik ve operasyonel olarak optimize ettiğimiz servisimizle tamamen büyümeye bütçe ayırarak şirket değerlememizi en üst seviyeye çıkartmak” dedi.


“BM üye sayısından daha fazla ülkede kullanıcımız var”

Birleşmiş Milletlere (BM) üye olan ülke sayısından daha fazla ülkede sistemlerine kaydolmuş kullanıcı olduğunu söyleyen İçöz, “35 ülkede bulunan iştirak depomuz diye tanımlayabileceğim Host’larımız aracılığı ile sınırların olmadığı bir alışveriş deneyimini gün geçtikçe yaygınlaştırıyoruz. Her gelen siparişi sorunsuz şekilde teslim etmek üzere aynı heyecanla çalışıyoruz. Bu iş modelinde dünyadaki öncü şirketlerdeniz. Topluluk pazaryeri modeli ile lojistik gibi dijitalleşme sürecinde geride kalmış bir sektörde ölçeklenebilir bir dönüşüm yaratılabileceğini ortaya koyuyoruz” diye konuştu.


“Amerika ve EMEA bölgesinde yayılım hedefimiz var”

Yakın zamanda ürünlerine katacakları B2B özellikleri ile son kullanıcılar dışında ihracatçı firmaların 35 ülkedeki iade süreçlerini de yönetebileceği bir servis ile hacimlerini büyük ölçüde büyütmeyi hedeflediklerini kaydeden İçöz, “Bu yatırım turunun bize hedeflerimizi başarabilme anlamında çok büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Özellikle mevcut hacmimizin yüksek olduğu Amerika bölgesinde ve gelişim potansiyelimiz bulunan EMEA bölgesinde ciddi bir yayılım hedefimiz mevcut” açıklamasını yaptı.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM