Perşembe, Temmuz 4, 2024

Polibak, 7’nci BOPP Hattıyla Avrupa’nın 2’nci kapasitesine ulaştı

1973 yılından bu yana ülkesine değer katma ve dünya çapında saygın bir şirketler topluluğu olarak baki kalma misyonuyla faaliyetlerine yön veren ve esnek ambalaj sektöründe dikey bütünleşmiş iş modelinde faaliyet gösteren Bakioğlu Holding, yeni bir başarıya daha imza attı. Bakioğlu Holding Ambalaj Grubu Şirketlerinden Polibak Plastik Film’in 7. BOPP Hattı ve 9. Metalize Ünitesi, geçtiğimiz ay aktif şekilde faaliyetlerine başladı.

Polibak Yönetim Kurulu Başkanı Enver Bakioğlu, “Bakioğlu Holding’in bugüne kadar gerçekleştirdiği en kapsamlı ve en büyük yatırım projesi olan 6. BOPP Hattından sonra, 3 katlı ve 10,4 metre genişliğindeki 7’nci BOPP Hat yatırımı sayesinde Polibak’ın yıllık 197 bin tonluk kapasiteyle, Avrupa’nın en büyük 2’nci kapasitesi konumuna ulaştı” dedi.

Hem Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu hem de Türkiye’nin İlk bin ihracatçısı arasında yer alan Polibak, 2023 senesinde devreye aldığı CPP Hattı yatırımıyla da yüzde 100 geri dönüştürülebilir film yapılarını geliştirerek ve GES projelerine alan açarak sürdürülebilirlik odağıyla önemli girişimlere imza atıyor.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM