Cuma, Eylül 20, 2024

İstanbul’a estetik için 105 ülkeden hasta geldi

estetik

Mutlu ve özgüvenli kadınların tüm toplumu ileriye taşıdığına inanan ve ‘Better You!’ mottosu ile yola çıkan Vanity Estetik, 7’nci Yılını Çengelköy’deki Vanity Bosphorus ile taçlandırıyor.

2016 yılında Op. Dr. Güray Yeşiladalı tarafından kurulan Vanity Estetik, İstanbul Çengelköy’de açacağı 2’nci cerrahi merkezinde, alanında uzman doktorları ile 3 bin 800 metrekarelik bir alanda hizmet verecek. Son bir yılda 105 ülkeden 4 bin 500’e yakın hasta ağırladıklarını belirten Op. Dr. Yeşiladalı, “Stratejik yatırımlar ve yüksek hasta memnuniyetimiz ile yüzde 85 oranında büyüme gösterdik” diye konuştu.


Kadın çalışanlarının oranı %59

Estetik işlemlere yönelik artan talepleri başarıyla karşılamasıyla Vanity Estetik’in büyüme kaydettiğini ifade eden Op. Dr.  Yeşiladalı, “Vanity Estetik, şu an itibarıyla 12 uzman doktor ve 220 deneyimli çalışanıyla faaliyet gösteriyor. Yüzde 50’sinin kadın yönetici olduğu Vanity Estetik’te kadın çalışanların oranı ise yüzde 59 civarında. Aynı zamanda, çalışanlarımızın yaş ortalaması dolayısıyla  iyi bir orana sahibiz. Böyle genç ve dinamik bir ekiple büyüme kaçınılmazdı” dedi.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM