Cuma, Eylül 20, 2024

“İnovatif ve sürdürülebilir ürünlerimizle sektöre yön veriyoruz”

Türkiye’nin lider tekstil üreticilerinden Zorlu Holding Tekstil Grubu, Zorlu Grubu’nun Akıllı Hayat 2030 stratejisi doğrultusunda, sürdürülebilirliği odağına alarak sunduğu ürünlerle sektöre ilham vermeye ve öncü olmaya devam ediyor. Avrupa’nın ev tekstilinde lider üreticisi Zorluteks ve Avrupa’nın en büyük entegre polyester iplik üreticisi Korteks ile dünyanın en büyük uluslararası ev tekstili fuarı Heimtextil Fuarı’na katılan Zorlu Tekstil, fuarda sergilediği sürdürülebilirlik odaklı çevre dostu yenilikçi ürünleriyle dikkat çekti.

Zorlu Holding Tekstil Grubu Başkanı Necat Altın, “Zorlu Holding Tekstil Grubu olarak, Grubumuzun Akıllı Hayat 2030 stratejisi doğrultusunda tüm faaliyetlerimizde uzun dönemli değer yaratmaya odaklanıyoruz. Tüm üretim süreçlerimizi, çevreyi, doğayı ve insanı odağımıza alarak gerçekleştiriyoruz. İnovatif, sürdürülebilir ve yenilikçi ürünlerimizle sektöre yön veriyor; aynı zamanda sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlıyoruz” dedi.


“Daha sürdürülebilir bir dünya için çalışmaya devam ediyoruz”

Altın, “Sürdürülebilirliği odağımıza alarak ürettiğimiz ürünler arasında; kendini temizleyen perdeler, serin tutan pikeler, atık pet şişelerden üretilmiş perdeler, pamuk ve tencel ipliklerin geri dönüştürülmesiyle elde edilen nevresimler ve en son ‘gelecek için bugün’ sloganıyla ürettiğimiz Taç Reborn Koleksiyonu yer alıyor. Sergilediğimiz bu ürünlerimizle fuarın en çok dikkat çeken markaları arasında yer aldık. Ayrıca, sürükleyici gücümüzü oluşturan, Avrupa’nın en büyük entegre polyester iplik üreticisi Korteks’in sürdürülebilirlik odaklı iplikleri de fuarda büyük ilgi gördü.  Bu kadar yoğun bir ilgiyle karşılaşmak bizim için mutluluk ve gurur verici. Zorlu Tekstil olarak, daha sürdürülebilir bir dünya için çalışmaya ve bu konuda tüm sektörlere ilham vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM