Perşembe, Eylül 19, 2024

Ekonomi gündemi: 20 Mart 

Türkiye’de 20 Mart Çarşamba günü ekonomi ve siyaset alanında planlanan önemli gelişmelerin konu başlıkları belli oldu

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Mersin Agropark Açılış Töreni’ne katılacak, Mersin Üniversitesi’nde gençlerle buluşacak, Kalkınma Ajansı Mersin Projeleri ile Model Fabrika ve Kalkınma Ajansı Projeleri’nin açılışlarına iştirak edecek, Çukurova Üniversitesi’nde gençlerle bir araya gelecek.

2- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Altındağ ilçesinde düzenlenecek iftar programında vatandaşlarla bir araya gelecek.

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yenişehir-Bilecik Devlet Yolu Açılış Töreni’ne katılacak, Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, Bozüyük Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı’na, Çalı-Kayapa-Hasanağa İl Yolu 2. Etap Açılış Töreni’ne, Bursaray Emek-Balat Raylı Sistem Hattı Tamamlanma Töreni’ne, Bursa Büyükşehir Belediyesinin İznik’teki iftar programına iştirak edecek, İznik Roma Tiyatrosu’nun açılışını yapacak.

4- TÜİK, mart ayı Tüketici Güven Endeksini, şubat ayı yurt dışı üretici fiyat endeksini ve motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıklayacak.

5- ABD Merkez Bankası (Fed), faiz kararını duyuracak.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM