Cuma, Eylül 20, 2024

Sevgi, sorumluluk ve yenilik PET İZMİR 2024’te buluşuyor

İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı-PET İZMİR 2024, fuar İzmir’de açılacak. Sektör liderlerinin büyük buluşması olan fuar, 25 Eylül’de başlayacak. Katılımcılar, sektör profesyonelleri ve hayvan severlerin Fuar İzmir’deki sinerjisi 4 gün sürecek. Hızla büyüyen sektördeki akıllı evcil hayvan teknolojileri, doğal ve sürdürülebilir gıda ürünleri, sağlık hizmetleri, çevre dostu aksesuarların birçoğu ilk kez görücüye çıkacak. Seçkin firmalarından oluşan 200’den fazla katılımcı ve 600’ün üzerinde fazla markasıyla yeni ürünleri ile hizmetlerini geniş bir kitleye tanıtırken marka bilinirliklerini artıracak ve sektördeki varlıklarını daha da güçlendirecek. 


Türkiye ve dünyadan 200’den fazla katılımcı

PET İZMİR, Fuar İzmir/Gaziemir’deki etkinlik 25-28 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Organizasyon için B holünde 30 bin metrekarelik alan kullanılacak. Türkiye ve dünyanın dört bir yanından sektörünün aktörü konumundaki 200’den fazla katılımcı birbirinden özel stantlarıyla görücüye çıkacak. Kedi, köpek, kuş ve balık başta olmak üzere can dostların mama, yem, sağlık ürünleri, bakım ve kozmetik ürünleri, kedi kumu, dekorasyon malzemeleri, taşıma ürünleri ve oyun alanları, tekstil ürünleri, kulübe ve yaşam alanları, aksesuarlar ve oyuncaklar, kafes sistemleri, akvaryum sistemleri, klinik malzemeleri, teknolojik cihazlar, sarf malzemeleri, dekorasyon malzemeleri, yazılım ve bilişim sistemleri gözleri kamaştıracak. 


“Çok özel bir organizasyon”

Geçtiğimiz yıl 60 farklı ülkeden 200 katılımcısıyla 40 bini aşan ziyaretçisiyle önemli bir başarıya imza attıklarını hatırlatan Tema Fuarcılık Genel Müdürü Aykut Karslı, “Başarısı uluslararası düzeyde kanıtlanmış PET İZMİR’i 8. kez açacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Pet İzmir, pet sektördeki son yeniliklerin ve trendlerin sergilendiği hem profesyonellere hem de hayvanseverlere hitap eden alanında Türkiye’nin en önemli etkinliği olma özelliği ile sektöre her yıl çok önemli katkılar sağlıyor. İnsan ve hayvan arasındaki derin sevgi bağının anlamlı kılındığı çok özel bir organizasyon. Bu fuarlar, evcil dostlarımızın hayatını daha konforlu ve mutlu kılmak için atılan her adımın, bir sevgi ifadesi olduğunun kanıtı. Her ürün, her teknoloji, onların sağlığı ve mutluluğu için düşünülmüş, emekle geliştirilmiş. Katılımcılarımız yeni distribütörler ve iş ortaklarıyla tanışarak sektördeki ağırlıklarını geliştirecek. Evcil hayvan sahipleri, piyasaya yeni çıkan ürünleri ve yenilikçi hizmetleri ilk elden deneyimleyebilecekler. Ziyaretçilerin geri bildirimleri, firmaların ürün geliştirme süreçlerine katkı sağlayacak” dedi.


“Canlı gösteriler ve bilgilendirmeler yapılacak”

Birbirinden renkli etkinliklerin fuar ziyaretçilerine neşeli saatler yaşatacağına dikkati çeken Karslı, “Evcil hayvan eğitimi, beslenmesi ve bakımı üzerine canlı gösteriler ve bilgilendirmeler yapılacak. Uzmanlar hem profesyonellere hem de evcil hayvan sahiplerine rehberlik edecek. Sosyal sorumluluk bilinci taşıyan ziyaretçilerin ilgisini çekecek ve toplumsal farkındalığı artıracak etkinliklerimiz olacak. Pet Grooming başta olmak üzere tatlı rekabetlerin yaşanacağı yarışmalarımız gerçekleşecek. Can dostlarımızla ilgi çeken, nefesleri kesen gösteriler sergilenecek. Her dakikası dolu dolu geçecek bir organizasyona imza atacağız” ifadelerini kullandı. Sektörel iş birlikleriyle Tema Fuarcılık’ın düzenleyeceği PET İZMİR 2024’ün bu yılki ana sponsoru Temizmama. Resmi havayollarının Türk Hava Yolları olan organizasyon, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, KOSGEB, Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu’nun (KIF) iş birliğinde gerçekleşecek.   

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM