Pazar, Eylül 8, 2024

Türkiye’nin en sportif şehirleri belli oldu

türkiyenin en sportif giyinen şehirleri

Sportif ürün markası Comeup, 2023 spor alışverişi tercihlerini açıkladı. Buna göre en sportif şehirlerin başında İstanbul yer alırken, sıralamayı Ankara ve İzmir takip etti. Comeup Genel Müdürü Alper Türk, “Spor alışverişinde ilk ona giren şehirler ise sırasıyla Antalya, Bursa, Eskişehir, Adana, Muğla, Kocaeli ve Mersin” dedi.


En büyük payı İstanbul oluşturuyor

Son dönemde spor modasının sokak giyimininde yüksek oranda artış yaşadığını kaydede Comeup Genel Müdürü Alper Türk, sporseverlerin 2023 yılı alışveriş tercihlerine yönelik konuştu. Günlük yaşamda çok fazla kullanımın artığını söyleyen Türk, “Spor kıyafetler, sadece sporda değil, günün her anında kullanılırken, tasarımlar günlük dolabın da bir parçası haline geldi. Bu durum bizim de satışlarımıza yansıdı. Geçtiğimiz yıla göre internet mağazası satışlarımız yüzde 40 arttı. İnternet mağazamız üzerinden satış trendlerine baktığımıza en büyük payı sırasıyla İstanbul, Ankara ve İzmir’in aldığını görüyoruz. Spor alışverişinde ilk ona giren şehirler ise sırasıyla Antalya, Bursa, Eskişehir, Adana, Muğla, Kocaeli ve Mersin” dedi.


Yenilikçi yaklaşımımızın bizi daha da ileriye taşıyacağız

Müşterilerinin beklentilerine hızlı yanıt vermek ve en yüksek seviyede onların memnuniyetini sağlamak üzere çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Türk, “Temel yol haritamız; değişen dünyayı yakın takip etmek. Değişim odaklı ve yenilikçi yaklaşımımızın bizi daha da ileriye taşıyacağına inanıyoruz” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM