Perşembe, Eylül 19, 2024

Beauty Life Expo Ankara, güzellik sektörüne katkı sunuyor

güzellik kozmetik fuarı

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Ankara Kuaförler Güzellik Salonları ve Manikürcüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası desteği ve Us Fuar organizasyonuyla düzenlenen, ‘Beauty Life Expo Ankara / Estetik, Güzellik, Kozmetik, Kişisel Bakım, Kuaför ve Berber Ekipmanları Fuarı’ Congresium Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı. 

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, yaptığı açıklamada; Türkiye genelinden 100’e yakın firmanın marka ürünleri ile yer aldığı, sektörde alışa gelmişin dışında birbirinden farklı yeni ürün ve uygulamaların yerinde görülebileceği Beauty Life Expo Ankara’nın eğitimden yarışmalara, iş kurma programlarına kadar birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacağını söyledi. 

Organizasyonun meslektaşları adına mesleki bilgi ve vizyonlarını geliştirici bir fuar olacağını söyleyen Kara, bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri fuarın gelecekte daha da büyüyerek çok daha geniş ve kapsayıcı bir yelpazede devam edeceğini, sektöre önemli katkılar sunacağını da sözlerine ekledi.


Sektöre ait son trendler fuarda yer alacak

Ankara Kuaförler Güzellik Salonları ve Manikürcüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Köksal Özcan da son teknoloji cihazların ve güzellik malzemelerinin tanıtıldığı fuarda sektöre ait son trendler hakkında bilgi edinileceğini, saç ve cilt, tırnak bakımı üzerine yeni çıkan ürünleri yakından tanıma fırsatı bulacaklarını söyledi. Yoğun katılımcı ve ziyaretçi ilgisi gören Beauty Life Expo Ankara, 20-22 Ekim tarihleri arası ziyaretçilerini ağırlayacak.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM