Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Yerli ve milli mağaza ‘ÜKEA’ açılıyor

ÜKEA

İzmir’in Menderes ilçesinde, 7 bin metrekarelik alanda hizmet vermeye hazırlanan ÜKEA mağazası 18 Kasım 2023’te açılacak


ÜLKÜ GRUP’un, sektördeki 58 yıllık deneyimlerini aktardığı yeni markası Ülkü Konsept Ev Alışveriş Merkezi ÜKEA’nın tanıtım lansmanı gerçekleşti. İzmir’in Menderes ilçesinde, 7 bin metrekarelik alanda hizmet vermeye hazırlanan ÜKEA mağazası 18 Kasım 2023’te açılacak.

Mağaza hakkında bilgilendirmelerde bulunan Ülkü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü, “Ülkemizde üretilmiş yerli ve milli markalarımızın yanı sıra bazı ulusal markalarımız mağazamızda mevcut. Elektronikten beyaz eşyaya, mobilyadan züccaciyeye kadar geniş ürün yelpazesini müşterilerimize sunuyoruz.  İlerleyen zamanlarda ülkemizin farklı bölgelerine açmayı planladığımız ÜKEA mağazalarımızın ilk adımını atıyoruz” dedi.


“Yolumuz uzun, hedefimiz büyük”

Ülkelerin güvenliği her ne kadar savunma sanayisine bağlı ise ekonomi de bu savunma sanayisinin en önemli ayağını oluşturduğunu aktaran Ülkü, “ÜKEA olarak istedik ki insanlar yaşam alanlarında hayal ettiği şıklığı, konforu, kaliteyi ve estetiği kendi ülkesinde kendi şehrinde kendi öz sermayesiyle tercih etsin. Bu konseptimizde Türkiye’deki en kaliteli ürünleri, en iddialı fiyatlarla vatandaşlarımızla buluşturmayı amaçladık. Yolumuz uzun, hedeflerimiz büyük. Dolayısı ile özgüveni, güçlü öz sermayesi, teknolojiye olan yetkinliği ve evrensel standartlarda ahlaki değerleri benimseyerek elde ettiği başarılarıyla, ‘güç birliği’ misyonunda, Türkiye’nin öncü kuruluşlarından biri olarak faaliyetini sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Alışverişlerde senet sistemi de uygulanabilecek

Türkiye’de üretilen tamamen yerli ve milli ürünlerinin stantlarda yer aldığını vurgulayan Ülkü, “Global markalarda mağazamızda mevcut. Menderes’te bulunan mağazamızda müşterilerimiz kat çıkmadan tüm ürünleri kolaylıkla inceleyebiliyor. İstihdam ettirdiğimiz 100 kişilik personelimizle birlikte tüm müşterilerimiz istediği ürünler hakkında kolayca yardım alabiliyor. Biz burada e-ticaret üzerinden verilen fiyatların aynısını vatandaşlarımızın görerek almasına imkân sağlıyoruz. Zaman zaman yaptığımız kampanyalarla müşterilerimize özellikle mobilyada inanılmaz indirimli fiyatlar sunuyoruz. Çünkü bizim 3 ürün satıp da çok para kazanmak değil, daha çok insana ulaşıp sürümden kazanan bir anlayışımız oldu. Bundan sonra da böyle devam edecek. Öte yandan, bizim mağazamızda paranız veya kartınız olmasa da alışveriş yapabilirsiniz. Müşterilerimiz eski usul senet sistemiyle mağazamıza gelip istediği ürünleri taksitlere bölerek senet sistemiyle alabilecekler” sözlerine yer verdi.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM