Cumartesi, Nisan 27, 2024

Ekonomi gündemi: 28 Mart 

Türkiye’de 28 Mart Perşembe günü ekonomi ve siyaset alanında planlanan önemli gelişmelerin konu başlıkları belli oldu

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Uşak Valiliğini ve Belediyesini ziyaret edecek, gençlik buluşmasına katılacak, Afyon Valiliğini ve esnafları ziyaret edecek, gençlik buluşmasına iştirak edecek.

2- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ağlı ve Azdavay seçim ofisleri ile bölgedeki esnafı ziyaret edecek, Pınarbaşı Mitingi’ne katılacak.

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Tüm Mahalle Muhtarları ve STK Temsilcileri ile buluşacak, esnafı ziyaret edecek, muhtarlar, STK’lar ve benzer kuruluşlarla Kilyos Tünel Şantiyesi’ni ziyaret edecek.

4- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı özeti ile haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak.

5- TÜİK, 2022 yılı iş gücü maliyeti ve 2000-2022 dönemi sosyal koruma istatistiklerini, bu yılın mart ayına ilişkin ekonomik güven endeksini kamuoyuyla paylaşacak.

6- Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), haftalık bankacılık sektörü verilerini açıklayacak.

7- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İhsaniye’de halk buluşmasına, Emirdağ’da iftar programına katılacak.

8- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sivil toplum kuruluşları, iş insanları ve sektör temsilcileriyle bir otelde düzenlenecek toplantıda bulunacak.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM