Perşembe, Eylül 19, 2024

Folakart Academy’de ilk sertifikalar verildi

Folkart’ın kurumsal sosyal sorumluluk projesi Folkart Academy’de Tiyatro Workshop’una katılıp başarı gösterenlere sertifikaları verildi. Yeni dönem için başvurular açıldı. Ünlü tiyatro sanatçısı Erhan Yazıcıoğlu, Folkart Academy’nin konuğu olarak “Seslendirme ve Oyunculuk Üzerine” masterclass eğitimi verdi.

Folkart Academy’de ülkemizin çok değerli sanatçılarına da masterclass eğitimleri verdirdiğini söyleyen Yazıcıoğlu ise “Seslendirme ve Oyunculuk Üzerine” masterclass eğitimi verdi. Tiyatro eğitiminin mutlaka tiyatro alanında eğitim almış deneyimli isimlerden alınması gerektiğini söyleyen Erhan Yazıcıoğlu, “Merdivenaltı eğitim veren yerlerden uzak durun. Eğitim veren hocaları mutlaka iyi araştırın. Bu açıdan Folkart açtığı Folkart Academy ile önemli bir eksikliği giderdiği için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

İkinci dönem 9 Aralık’ta başlıyor

Folkart Academy’nin 2. dönemi ise 9 Aralık 2023 tarihinde başlayacak. Yeni dönem için başvurular folkartakademi.com internet sitesinden yapılabilecek. Son başvuru tarihi ise 3 Aralık 2023. Her bir dönem 5 hafta sürüyor. Her dönem farklı isimler eğitim alarak, dönem sonunda sertifika alacak. 2024 yılında ilkbahar döneminde de beşer haftalık iki ayrı eğitim dönemi olacak. 

Folkart Academy’de Polifonik Koro (15+ Yaş) ve Halk Oyunları (15+ Yaş) eğitimleri ise 2023-2024 eğitim yılı sürecinde devam edecek.  

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM