Cuma, Ekim 18, 2024

Cemil Has Medikal’den Almanya çıkarması

cemil has medikal

Türkiye’nin milli ve yerli markası Cemil Has Medikal, 13-16 Kasım 2023 tarihleri arasındaAlmanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenen Medica Düsseldorf Fuarı’na katıldı. Fuara, tam kadro katılan ve cihazlarını uluslararası pazarda gösterme fırsatı bulan firmanın standı yoğun ilgi görürken; ziyaretçilerin soruları ise firma yetkilileri tarafından tek tek yanıtlandı.

Organizasyon boyunca ozon cihazları Salutem, Salutem Plus, Fortem Far Infrared ile buharlı ozon sauna ve ozonla hava temizleme cihazı Nova Fresh Air hakkında birçok olumlu yorum aldıklarını ifade eden firma sahibi Cemil Has, önümüzdeki yıllarda da fuara katılmayı planladıklarını söyledi.

Medikal fuarında yeni bağlantılar kurduklarını ve sipariş aldıklarını da kaydeden Has, “Küresel rekabetin olduğu ve milyarlarca dolarlık pazar payı bulunan bir sektörde, faaliyet göstermenin kolay olmadığını biliyoruz. Bu noktada firma olarak, hem bu alandaki güncel gelişmeleri yakından takip etmeye hem de inovatif cihazlarımızı tanıtmaya özen gösteriyoruz. Almanya’daki fuara da bu anlayış ile katıldık. Profesyonel katılımcılardan aldığımız dönüşler ve kurduğumuz yeni bağlantılar ise bizi fazlasıyla memnun etti” diye konuştu.

Fuarda birçok kişi ve kurumla görüşme fırsatı bulduklarını dile getiren Has, “Bu tür etkinliklerde, sadece kendimizi anlatmaya değil aynı zamanda rakiplerimizi ve sektör dinamiklerini anlamaya da dikkat ediyoruz. Sonuçta CE Belgeli ürünlerimizin kalite standartlarını geliştirmekte, sektörün beklenti ve talepleri üzerinde de duruyoruz. Bu gerçeklik, geçtiğimiz yıllarda Orta Doğu ve Balkan ülkelerine yaptığımız başarılı ihracat sürecimize yeni referans noktaları sağlıyor. Hedefimiz, 2024’te yurt dışından daha fazla firmaya ve kişiye ulaşabilmek” dedi.


Cumhuriyet’in 100. yılı vurgusu

Medikal sektöründe yerli firma olarak faaliyet göstermenin Türkiye adına da son derece önemli olduğunu kaydeden Has, “Biz ürün yelpazemizdeki cihazlarımızı yerli ve milli üretim anlayışına uygun şekilde imal ediyoruz. Cumhuriyet’imizin 100. yılını kutladığımız ülkemizde, firmamızdaki mühendislerimizin ve mesai arkadaşlarımızın gayretleri, daha büyük projeler yapmak için bizi motive ediyor. Bu doğrultuda hem Türkiye ve İzmir hem de firmamızın geleceği adına büyük bir şevkle çalışıyoruz. Sonuçta cihazlarımızı, tıp ve sağlık alanında insanların ihtiyaçlarını gözeterek geliştiriyor; insan ve teknoloji odaklı çalışmalar yürütüyoruz” şeklinde konuştu.


“Aralıkta Antalya’da olacağız”

Bu yıl 7-10 Aralık 2023 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek 5. Veteriner Tıp Acil Yoğun Bakım Kongresine (TuVECCA) katılacakları bilgisini de veren Has, “Bu etkinlikte, yine kendi imalatımız olan Vetozone Ozon Jeneratörü ile yer alacağız. Medikal sektörünün alt dallarına yaptığımız yatırımlar sayesinde, farklı segment ve ürün grupları oluşturarak güvenilir markamızın daha da büyümesi için gayret göstereceğiz. Almanya’daki standımızı ziyaret eden, devletimizin yetkililerine ve misafirlerimize tekrardan teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM