Cuma, Ekim 18, 2024

İZSMMMO’dan dijital dönüşüm rehberliği eğitimi

İzmir Mali Müşavirler Odası (İZSMMMO), Türkiye’nin ilk Dijital Dönüşüm Liderleri Eğitici Eğitimlerinde büyük bir başarı elde etti. Mali Müşavirlik mesleğine dijital dönüşüm rehberliği sağlamayı amaçlayan ve dijital dönüşüme öncülük etmeleri hedeflenen eğitimler 60’a yakın eğitici adayın katlımı ile gerçekleşti. Eğitim programı, katılımcılara dijital dönüşümde liderlik yapabilmeleri için gerekli bilgi ve becerileri kazandırarak sektörde bir ilki gerçekleştirmeyi hedefliyor.


“Meslekteki liderlik rolümüzü bir kez daha kanıtlıyoruz”

Düzenlenen eğitim programları ile ilgili açıklama yapan İZSMMMO Başkanı Şerif Yıldız,, “Meslekteki liderlik rolümüzü bir kez daha kanıtlamaktan gurur duyuyoruz. Düzenlediğimiz eğitim programı, mali müşavirlerimizin dijital dönüşümde öncü rol oynamalarını ve iş dünyasındaki bu gelişmelere, değişimlere uyum sağlayacak önemli bir adımdır. Geleceğin iş dünyasında rekabet elde etmek isteyen meslektaşlarımızı bu programa katılmayı davet ediyoruz” dedi. Meslek odaklı, sürekli eğitim ve seminerler ile meslektaşlarımızı iş dünyasının saygın, eğitimli ve donanımlı mensupları olarak hak ettiği yerden bir adım öteye giden çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

Ofislerin iş süreçlerini robotik süreç otomasyonu ile dijitale taşımak, mali müşavirlerin manuel ve rutin işlerinin yüzde 98’inin robotik muhasebe ile otomatize edebileceğini,  meslektaşlarımızı tekrar eden işlerden kurtararak veri analitiği yapan bir danışman statüsüne yükseltmenin artık bir zorunluluk olduğunu belirten Yıldız, çünkü geleceğin Mali Müşaviri; Robotlarla çalışabilen, Dijital gelişmelere uyumlu, veri analizi yapabilen, liderlik özellikleri gelişmiş, yaşam boyu öğrenmeye açık kişiler olacak dedi.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM