Perşembe, Eylül 19, 2024

İnci Holding’de Elbirlik dönemi başladı

Türkiye’nin köklü kuruluşlarından İnci Holding’de Başkanlık Devir Töreni gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu başkanlığında 8 yılını tamamlayan Neşe Gök, düzenlenen törenle görevi Cihan Elbirlik’e devretti. Törende konuşan İnci Holding Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Elbirlik, “İnci Holding kültüründen, deneyimlerinden aldığım güçle birlikte daha büyük işler başaracağımıza inanıyorum” dedi.


“3 nesildir gelişiyoruz”

İnci Holding’in kurucusu Cevdet İnci’den devraldıkları değerler ile dünya otomotiv sektörünün önde gelen şirketleri arasında bulunduklarını söyleyen Elbirlik, “Onun girişimci ruhu ve vizyonu, kurumsal yapımız, demokratik ve şeffaf yönetim anlayışımız bizi bugünlere taşıdı. 3 nesildir değişiyor, gelişiyor ve büyüyoruz. Global iş ortaklarımızla birlikte bilgi ve tecrübelerimizi paylaşıyor, yetenek ve altyapımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Yıllar önce lastiğe bakınca jantı ve aküyü de iş fırsatı olarak gören dedemizden öğrendiklerimiz çok” ifadelerini kullandı.  


“Entegrasyon çalışmaları hızlanacak”

İnci Holding CEO’su Zeki Şafak Ozan ise Cevdet İnci Ödülleri’nin genel şirket başarısına olumlu etkilerine vurgu yaptı. Türkiye ekonomisi için değer yaratmaya ve yatırımlarla büyümeye devam ettiklerini belirten Ozan, “Son 5 yılda yaptığımız yatırım tutarı 250 milyon doları aşmış durumda. İkinci 5 yılda ana faaliyet alanlarımızdaki sürdürülebilir karlı büyümenin artarak devam etmesinin yanında bilhassa, teknoloji yatırımlarının arttığı ve girişim ekosistemiyle entegrasyon çalışmalarının daha da hızlandığı bir dönem olacak. Bize güç veren, pusulamız olan değerlerimiz ve eşsiz insan kaynağımız sayesinde yeni yılda da iş başarılarımızın artarak devam edeceğine olan inancımız tam” şeklinde konuştu.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM