Perşembe, Eylül 19, 2024

Ekonomi gündemi: 14 Mart 

Türkiye’de 14 Mart Perşembe günü ekonomi ve siyaset alanında planlanan önemli gelişmelerin konu başlıkları belli oldu

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Bismil seçim bürosu ve esnafa ziyarette bulunacak, “Bismil İlçesi Kanaat Önderleri ile Buluşma ve İftar Programı”na katılacak, Çınar seçim bürosunu ziyaret edecek. 

2- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Valilik ve esnafa ziyarette bulunacak, Hayvan Hastanesi ve DSİ Evsel Atık Su Arıtma Tesisi açılışlarına, Tohum Dağıtım Töreni’ne, sektör paydaşları toplantısına ve iftar programına katılacak.

3- Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İngiltere İş ve Ticaret Bakanı Kemi Badenoch ile görüşecek, Yuvarlak Masa Toplantısı’na iştirak edecek, Türk derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelecek. 

4- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhuriyet Caddesi’nde esnafı ziyaret edecek, iftar programına katılacak, Valilik Yolu’ndaki esnafa ziyarette bulunacak. 

5- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak.

6- Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), haftalık bankacılık sektörü verilerini duyuracak. 

7- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ocak ayı hizmet üretim endeksi ile kümes hayvancılığı, süt ve süt ürünleri üretimi verilerini, şubat ayı konut satış istatistiklerini açıklayacak. 

8- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı’ndaki Ağrı mitinginde halka seslenecek, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek iftar programına katılacak. 

9- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Üniversitesi Arı ve Arı Ürünleri Tanıtım Ofisi, Modern Arıcılık Kompleksi ve TTO Bina Açılış Töreni’ne, Sancak ve Karlıova’da vatandaş buluşmasına, Genç ilçesinde iftar programına katılacak, Bingöl Seçim Koordinasyon Merkezi’ne ziyarette bulunacak.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM