Pazar, Eylül 22, 2024

Göztepe’nin şort sponsoru ‘HDI Sigorta’ oldu

Süper Lig’in yeni temsilcisi Göztepe Spor Kulübü, Türkiye’nin öncü firmalarından HDI Sigorta ile iş birlikteliği anlaşması imzaladı

Göztepe’nin ev sahipliğinde HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan ve Göztepe Spor Kulübü CEO’su Kerem Ertan katılımıyla Gürsel Aksel Stadyumu’nda sponsorluk anlaşması imza töreniyle gerçekleşti. Anlaşamaya göre Göztepe, Süper Lig’de oynayacağı tüm resmi maçlarda formaların şort kısmında ‘HDI Sigorta’ logoları ile sahaya çıkacak. 100. yılda başarılı bir performans göstermeyi amaçladıklarını belirten Ertan, Süper Lig’de kalıcı olacaklarına dair camiaya önemli mesajlarda bulundu.


“HDI Sigorta markasını Süper Lig’de en iyi şekilde temsil edeceğiz”

Sponsorların desteği ve katkısı ile sarı kırmızılıların Süper Lig’de kalıcı olacağını vurgulayan Ertan, “Göztepe Spor Kulübü, taraftarları, başarıları, yönetimi ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Futbolda önemli başarıya imza atarak Süper Lig’e çıkma başarısını gösterdik. Kısa vadede Süper Lig’de kalıcı olmayı hedeflerken orta vadede Avrupa’da mücadele etmek için tüm faaliyetlerimize devam edeceğiz. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Markalarımız ile uyum ve hassasiyet göstermemiz gerekiyor. Taraftarımızı, camiamızı memnun etmeye çalışıyoruz. Yerel, ulusal ve uluslararası markalarla çalışmak için iş birliği ile hareket ediyoruz. Hem ana sponsorlularımız hem de yerel sponsorlarımız Süper Lig mücadelesinde bizlere katkı sağlayacak. HDI Sigorta markasını Süper Lig’de en iyi şekilde temsil edeceğiz. Umarım HDI Sigorta ile başarılı işlere imza atacağız. Taraftarımızın ve camiamızın Göztepe’nin nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Göztepe Spor Kulübü, Süper Lig’e kalıcı bir şekilde gelmiş durumdadır. Transferler, kadro yapılanması buna göre yapılıyor. Göztepe, katkı veren sponsorları ile kalıcı olacak. Buradaki inancımız tam. Bu inançla mesajımızı camiamıza net bir şekilde vermek istiyorum” ifadelerine yer verdi.


“Yeni sezon, yeni heyecan”

Göztepe Spor Kulübü ile tekrardan anlaşma yaptıklarını dile getiren İşcan,” Spor dolu bir yaz geçirirken HDI Sigorta ile tüm Dünyada faaliyet gösteriyoruz. Türkiye’de futbol, voleybol, basketbol ve tüm branşlarda yer alamaya çalışıyoruz. Futbol ülkemizde çok önemli. Rekabetin üst seviyede olduğu futbol ülkemizin hep gündeminde yer alıyor. Göztepe Spor Kulübü’nün 100.yılında iş birliği yapmaktan mutluyuz. 2021 yılında Göztepe ile de anlaşmamız oldu. Bu yüzden yeni tanışmıyoruz. İş birliğimizi tekrardan yeniliyoruz. Şortun ön kısmında HDI Sigorta markası yer alacak. Futbola tarihine önemli katkılar sunan Göztepe Spor Kulübü’nün tarihinde efsane futbolular var. Umarım iş birliğimiz herkes için çok faydalı olur. Köklü bir spor kulübü olan Göztepe Spor Kulübü’nün potansiyeli olduğu için tekrardan iş birliğine karar verdik. Göztepe, Süper Lig’e renk katacak. Yeni sezon, yeni heyecan olduğu için tekrardan buradayız” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM