Cuma, Eylül 20, 2024

10 Numara Sportif Didim SK’nın sponsoru GHO oldu

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle yurt geneline yayılan Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), TFF 3. Lig’de mücadele eden Efeler 09 Spor Kulübü ile 1 yıllık forma göğüs sponsorluğu anlaşması imzaladı. Didim Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Mahmut Gözüaçık, kulübün yeni ismini 10 Numara Sportif Didim SK olarak değiştirmek için resmi başvuruda bulunduklarını söyledi.

Didim Spor Kulübü olarak yalnızca futbolda değil, farklı branşlarda da gençleri yetiştirmek istediklerini belirten Gözüaçık, “Çocuklara sporu sevdirerek Didim’den yeni başarı hikayeleri yazmalarını sağlamak istiyoruz. Amacımız 5 yıl içinde 1. Lig’e çıkmak. Stadyum konusunda da çalışmalarımız sürüyor. Profesyonel birtakım olarak elde edeceğimiz sportif başarılar Didim’i tanıtmak ve kenti bir üst seviyeye taşımak için ekonomik anlamda da katkılar sağlayacak. Tüm Didimliler’i takıma sahip çıkmaya davet ediyorum. Sponsorluk desteği bizim için çok önemli. GHO alanında öncü bir marka” dedi.


“GHO olarak gururluyuz”

Kendisinin de yıllardır sporun içinde biri olarak sporun gelişimi için verdikleri destekten gurur duyduklarını dile getiren GHO Kurucusu Hasan Can Çalgır, “Biz Adalılar Gayrimenkul olarak 1986 yılından beri Didim’de esnaflık yapıyoruz. Aslen Denizli firmasıyız. 2016 yılından itibaren de GHO’yu kurduk. Şu anda Türkiye’nin yaklaşık 35 farklı şehrinde franchiselarımız mevcut. Hedefimiz tüm Türkiye’ye yayılmak. Ülkemizde en popüler spor dalı olan futbolun içinde yer almak ve desteklemek bizim için çok önemli. Geçen yıl Eskişehirspor’un ana forma sponsoruyduk. Onlar bu sezon kendi markaları olan firmayla yeniden anlaştı. Eskişehirspor bir üst lige çıkamadı; ama biz 10 Numara Sportif Didim SK ile birlikte üst lige yükselmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Umarım bu iş ortaklığımız uzun yıllar devam eder” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM