Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Evcil hayvan sigortası ile minik dostlar güvende

Evcil hayvan sigorta bakım veteriner

Türkiye’nin lider dijital sigortacılık platformu Sigortam.net, Evcil Hayvan Sigortası seçenekleriyle göz bebeğiniz olan hayvanların birçok sağlık alanında güvencesini sağlıyor. Sigorta paketine oldukça rağbet gösteren evcil hayvan sahipleri, bu avantajdan yaralanmanın dışından birden fazla olanakları da değerlendiriyor. Sigortam.net üzerinden son 1 yıl içerisinde evcil hayvanını sigortalatmak isteyenler artış gösterdi. Bu artışta en fazla payı yüzde 59’la kedi grubu kapsıyor.


Minik dostlarımızın sağlığı güvence altında

Artan sağlık ücretleriyle birlikte veteriner ücretlerininde yüksek oranda artış göstermesi evcil hayvan sahiplerini en çok zorlayan konu olduğunu söyleyen Sigortam.net CEO’su Bora Uludüz, “Müşterilerimize sunduğumuz ürün ve hizmet çeşitliliğimizi artırmak ve ihtiyaç duyulan her noktada çözümler üretmek en büyük hedeflerimizden biri. Geçtiğimiz yıl platformumuza dahil ettiğimiz Evcil Hayvan Sigortası ürünleri, çok değerli bir sigortacılık çözümü sunuyor.

Giderek artan veteriner masrafları karşısında hayvan sahiplerinin bütçesini koruduğu ve en önemlisi, patili dostlarımızın sağlığının ekonomik nedenlerle tehlikeye girmesini önlediği için bu ürünün bizim açımızdan özel bir önemi var. Özellikle yaz dönemlerinde artan seyahatlerle ve risklerle birlikte, minik dostlarımızın sağlığını güvenceye alan Evcil Hayvan Sigortası’nın ihmal edilmemesi gerektiğini hatırlatıyoruz” dedi.  

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM