Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Salomon Cappadocia 14-15 Ekim’de başlıyor

Olağanüstü doğal güzellikleri ve emsalsiz tarihi ile UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Kapadokya’nın peri bacaları dolu vadileri arasında masalsı atmosferinde geçen Salomon Cappadocia Ultra-Trail üç farklı parkuru ve eşsiz deneyimi ile binlerce koşucuyu Kapadokya’da ağırlayacak.

İlk düzenlendiği 2014 yılına 176 katılımcı ile yolculuğuna başlayan ve giderek bir koşu festivaline dönüşerek dünyanın her yerinden binlerce koşucuyu Kapadokya’nın masalsı atmosferinde buluşturan Salomon Cappadocia Ultra Trail, 2023 yılında 10’uncu yılını kutlama heyecanı yaşıyor. Uluslararası spor organizasyonlarındaki başarısıyla ülkemizin tanıtımına ve spor kültürünün yayılmasına öncülük eden Argeus Travel & Events tarafından Salomon’un isim sponsorluğunda geleneksel olarak Ekim ayının üçüncü haftası Kapadokya’da düzenlenen Salomon Cappadocia Ultra-Trail, 2023 yılında 14-15 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.


Son başvuru tarihi 5 Ekim

Dünyanın her yerinden binlerce koşucuyu Kapadokya’da buluşturan Salomon Cappadocia Ultra-Trail® için koşucuların https://cappadociaultratrail.com/ adresinden 5 Ekim 2023 tarihine kadar kayıt olunabiliyor.


2022 yılında Türk koşucular rekor kırdı

Düzenlenen etkinliğe 2022 yılında 80’e yakın ülkeden 2 bin 224 koşucu katılmış, Türk koşucuların parkur rekorlarına imza attığı bir yıl olmuştu. Ayrıca 12-15 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan CUT EXPO, dünyadan farklı markaları hem koşucular hem de Kapadokya halkı ile Ürgüp merkezinde buluşturuyor.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM