Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Grand Port, konut ihtiyacını azaltacak

çağlar kalkan

İZKOOP markasıyla 2022 Aralık’ta üye kayıtlarına başlayan kooperatif, yeni projesi Grand Port’un tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. 

Toplantıda konuşan İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis Üyesi ve İZKOOP Genel Müdürü Çağlar Kalkan, “İZKOOP olarak vizyonumuz, güvenli ve modern konutları, güvenilir yatırım sistemiyle üyelerimize sunmak, Konut Yapı Kooperatifçiliğini şeffaf, açık ve hedefe yönelik yönetim anlayışı ile hayata geçirmek. Bu vizyon doğrultusunda ortaya koyduğumuz projelere Grand Port ile bir yenisini daha ekliyoruz. Ülkemizde her geçen gün artan konuta ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırmak, üyelerimize mutlu bir yaşam ortamı ile risksiz ve getirisi yüksek yatırım fırsatları sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.


“Bin 500 kişi konut sahibi olacak”

Projede bin 500 kişiyi konut sahibi yapmayı hedeflediklerini söyleyen Kalkan, “İZKOOP olarak en önemli değerimiz şeffaf bir yönetim anlayışı ve üyelerimizle karşılıklı güven unsuru. Bu sebeple üyelere, ailemize katılmadan önce süreci tüm detaylarıyla anlatmayı ve devamında da sürekli iletişim halinde kalmayı önemsiyoruz. Grand Port projesiyle, 3 yıl içinde 340 bağımsız bölümde bin 500 üzerinde kişiyi yaşam alanlarına kavuşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Kalkan, İZKOOP’un projelerinin şu anda Ayrancılar bölgesinde bulunan şahıs arazileri üzerinde devam etse de yakın zamanda şehrin merkezinde de yapılacağını kaydetti.


Yeni bir şehir kurulması hedefleniyor

Ayrancılar bölgesinde 25 bin 400 m2 alan içerisinde kurulacak yapılaşma ile yeni bir şehir kurulması hedefleniyor. Adnan Menderes Havalimanı ve İzmir – Aydın otobanına yakınlığı sebebiyle Ayrancılar’ın Türkmenköy mevkiinde bu yılın başında başlanan ve inşaatı tüm hızıyla devam eden Nobili Park Airport projesine komşu, Grand Port projesi geniş metrekarelerde 2+1 ve 3+1 dairelerden 340 bağımsız bölümden oluşuyor. Bahçe teraslı daireleri, geniş peyzaj alanları, yüzme havuzu, açık ve kapalı spor alanları, çocuk oyun alanları, alışveriş merkezleri, otoparkları ve yürüyüş yolları ile şehre yakın, gürültüden uzak bir yaşam alanı sunuyor. Senet ile vadeli ödeme sistemi sayesinde İzmir’deki konut ihtiyacını karşılamayı ve binlerce üyesini mutlu yaşam alanlarına kavuşturmayı hedefleniyor.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM