Cumartesi, Temmuz 27, 2024

İnci Holding, Cumhuriyetin 100 yıllık ışığıyla geleceğe güvenle ilerliyor

Cumhuriyetle birlikte büyüyen İnci Holding, istikrarlı başarısının yanı sıra, değişim ve gelişim felsefesini sürdürerek yeni yatırımlarıyla büyümeye devam eden İnci Holding Cumhuriyetin 100 yıllık ışığıyla,  11 şirketi, 9 fabrika ve 3 bin çalışanı ile geleceğe güvenle ilerliyor


Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümünde, İnci Holding Cumhuriyetin sağladığı imkanlarla 71 yıllık deneyimiyle büyüyerek, dünya devleri arasında yer almayı sürdürüyor. Sektöründe birçok alanda öncü konumda olan İnci Holding, akü ve jant üretimiyle otomotiv tedarik sanayi sektörünün önemli tedarikçisi ve sektöründe dünya devi şirketlerin güvenilir iş ortağı olarak kararlılıkla ilerliyor. İstihdam, üretim ve ihracat gücü, inovasyon ve sosyal yatırımları ile hayatın her alanına dokunan İnci Holding, gelecek yüzyılda da Türkiye’nin gelişimi için yeni yatırımlarla büyümeyi hedefliyor. 

Atamızın emanetine sahip çıkmak konusunda kararlıyız

İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Neşe Gök, 100 yıllık Cumhuriyetin 71 yılına tanıklık ettiklerini belirterek, “3. Nesile geçen yönetimimiz ile ülkemize yarattığımız değerlerle gurur duyuyorum. Köklü geçmişimizden ve alanında uzman profesyonel çalışanlarımızdan aldığımız güçle kesintisiz üreten, Türkiye ekonomisi için değer yaratan bir grup olmanın sorumluluğunun önemini hissediyorum. Vizyonumuzda da belirttiğimiz gibi ‘Geleceğin iş alanlarında, uluslararası yatırımlarla, şirket değerini katlayarak yeni nesillere aktarıyoruz.’ Ülkemiz için, gençlerimize daha iyi bir gelecek inşa etmek ve Atamızın emanetine sahip çıkmak konusunda kararlıyız. Önümüzdeki 100 yılda da güçlü finansal yapımızla, üretim ve ihracatımızla ülke ekonomisini desteklemeyi sürdürmeyi, değer ve istihdam yaratmaya büyüyerek devam etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.  

Cumhuriyetin 100. yılında 100 Genç İnci’ye ulaştı

Eğitimi ve gelişimi iş dünyasının en önemli temellerinden biri olarak gören İnci Holding, umut dolu bir gelecek için ümidini hiç kaybetmeden Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde gençlerle birlikte geleceğe güvenle ilerliyor. Cumhuriyetin 100. yılında, Genç İnci Programıyla 100’ü aşkın gencin hayallerine ortak oluyor.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM