Çarşamba, Haziran 26, 2024

“Gelecek, dijital dönüşümün etrafında şekillenecek”

İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) tarafından ‘Misyon Vizyon Değerler ve Stratejik Amaçlar Çalıştayı’ gerçekleştirildi. Çalıştayın açılışında konuşan İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cengiz, her üyenin aile olarak benimsediği İZSİAD’ın geleceğini şekillendirecek adımları atmak üzere toplandıklarını söyledi. Geleceğin sadece bugünden daha ileri bir zaman dilimi olmadığına işaret eden Cengiz, “Yenilikçilik, her zaman ileriye bakan bir gözle hareket etmeyi gerektirir. Teknolojinin ve bilimin hızla ilerlediği bu çağda, bizler de sürekli olarak kendimizi yenilemeli, bilgiye ve değişime açık olmalıyız. Geleceğin dünyası, yaratıcı düşüncenin ve dijital dönüşümün etrafında şekillenecek” dedi.


“Çalıştayı, geleceğe dair yol haritamızı belirlemek için yapıyoruz”

İZSİAD’ın kurulduğu 1992 yılından bu yana İzmir’in ve ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına büyük katkılar sunmuş, tarafsız ve yapıcı tutumuyla topluma yön vermiş, özellikle sosyal sorumluluk projeleri ile İzmir’de ses getiren bir STK olduğunu vurgulayan Cengiz, “Bu çalıştayı derneğimizin misyonunu ve vizyonunu tekrardan gözden geçirip, geleceğe dair yol haritamızı belirlemek için yapıyoruz. Hepinizin katılımı ile şekillenen bu süreç sonucunda İZSİAD’ın daha güçlü, daha etkili ve daha yenilikçi bir yapıya kavuşmasını sağlamak istiyoruz. Derneğimizin geleceğe dair vizyonunu belirlerken, yenilikçi düşüncenin, sürdürülebilirliğin ve insan odaklı liderliğin bizlere yol göstereceğini düşünüyorum” dedi.

Dönüşümün liderleri olarak, iş süreçlerini modernleştirecek, inovasyonu teşvik edecek ve dernek üyelerine yeni fırsatlar yaratacaklarını belirten Cengiz, “İnsan odaklı liderlik ise, en değerli kaynağımız olan insanı merkeze alır. Çalışanlarımızın refahı, eğitimi ve gelişimi bizim için önceliklidir. Adil, kapsayıcı ve destekleyici bir çalışma ortamı yaratarak, her bireyin potansiyelini gerçekleştirmesine olanak tanıyacağız. İş dünyasında çeşitliliği ve eşitliği savunarak, toplumsal gelişime katkıda bulunacağız. Emekten yana bir iş örgütü olduğumuzu yaşamın tüm pratikleriyle ortaya koymalıyız. İZSİAD bu noktasıyla diğer STK’lar arasındaki farkını üretmeye devam etmeli” diye konuştu.

KAYNAKİZSİAD
İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM