Cuma, Eylül 20, 2024

Türk Telekom Prime’dan İzmir’de açık hava sineması 

Türk Telekom Prime, her yıl Türkiye’nin en sevilen yazlık tatil beldelerinde gerçekleştirdiği açık hava sineması gösterimlerine bu yıl da devam ediyor. İzmir’in sevilen tatil beldelerinden Foça, Çeşme, Seferihisar ve Urla’da açık hava sineması keyfi sunan Türk Telekom Prime ile moderatör eşliğinde düzenlenecek çeşitli oyunlar ve yarışmalarla da film gösterimleri öncesinde keyifli anlar yaşanacak. 

Etkinlik esnasında çeşitli sürprizler de katılımcıları bekliyor olacak. Ayrıca çocukların da aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirmelerini amaçlayan Türk Telekom Prime, çocukları çeşitli oyunlar ve aktivitelerin yer aldığı ‘Türk Telekom Çocuk Oyun Alanı’nda ağırlayacak. Film gösterimleri beldelerde saat 21.00’de başlayacak. 


Vizyona girecek filmler 

İzmir özelinde etkinlik takvimi ve filmler şöyle;14 Ağustos günü, Eski Foça İtfaiye Meydanı’nda, 15 Ağustos günü, Yeni Foça Yeni Foça Sosyal Tesisleri’nde ,16 Ağustos günü Çeşme Ilıca Taş İskele’de, 18 Ağustos günü, Seferihisar Sığacık Kalesi’nde 19 Ağustos gününde ise Urla Atatürk Meydanı’nda ‘Bursa Bülbülü’ filmi vizyona girecek. 17 Ağustos günü Çeşme Ilıca Taş İskele’de, 20 Ağustos günü ise Seferihisar Sığacık Kalesi’nde ‘Elemantal Doğanın Güçleri’ isimli animasyon filmi çocuklarla buluşuyor.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM