Cuma, Eylül 20, 2024

Flora Expo Antalya kapılarını 3. kez açıyor

3. Uluslararası Süs Bitkileri, Peyzaj, Bahçecilik ve Üretim Teknolojileri Fuarı Flora Expo Antalya 25-28 Ekim 2023 tarihleri arasında Anfaş Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. İç ve Dış Mekân Süs Bitkileri, Tropik Bitkiler, Mevsimlik Süs Bitkileri, Doğal Rulo Çim, Peyzaj Uygulama ve Ekipmanları, Üretim Materyalleri, Dikey Bahçecilik ve Doğal Taşlara kadar yüzlerce ürün sergilenecek.

Yurtiçi-yurtdışı ziyaretçiyi ağırlayacak

3. Uluslararası Süs Bitkileri, Peyzaj, Bahçecilik ve Üretim Teknolojileri Fuarı Flora Expo Antalya, 25-28 Ekim 2023 tarihleri arasında Anfaş Antalya Fuar Merkezi’nde yurt içi ve yurt dışından binlerce ziyaretçiyle buluşacak.Flora Expo Antalya’da, belediyeler, oteller, alışveriş merkezleri, inşaat firmaları, şehir planlamacıları ve peyzaj mimarları gibi süs bitkileri ve peyzaj ile doğrudan ilgisi bulunan ziyaretçi grupları, ihtiyaç duydukları çözümleri bir arada görebilecek.

28 Ekim Cumartesi akşamına kadar ziyarete açık olan fuar hakkında detaylı bilgi ve online davetiye için için www.floraexpoantalya.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM